RING OSS - 08-12 42 00 29

Munskydd Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 29

Protetik

Vi tillverkar fasta och avtagbara proteser med kort leveranstid.

Vi har ett samarbete med Region Stockholm genom upphandlingen av tandtekniska tjänster. Förutom att vi säljer munskydd i Stockholm genom våra återförsäljare tillverkar vi även olika sorters tandproteser. Tandprotes är för de som behöver ersätta en eller flera tänder. Den anpassas efter varje patient, oavsett om man är i behov av en del- eller helprotes.

Kontakta oss om ni har behov av tandprotes! Ni kan även beställa munskydd i Stockholm hos oss på samma gång.

Hel eller partial protes

Hela proteser framställs när du behöver byta ut dina naturliga tänder till en tandprotes. Partiala proteser lagas till de som fortfarande har kvar av sina naturliga tänder och behöver komplettera med nya. I samarbete med tandläkare utformar vi hela eller partiala proteser som justeras efter varje patients behov. Det tar ca 4 - 6 besök till tandläkaren för att testa en tandprotes och för att få den slutliga uppsättningen.

Flexproteser är en partial protes utan monomerer och med osynliga klamrar. När vi framställer våra partiala proteser använder vi Viva Flex Partials som skapar en balans mellan flexibilitet och fasthet som ger många lösningar för avtagbara proteser.

Vi kan reparera din tandprotes

Vi reparerar tandproteser vid olycksfall. Vi har oftast väldigt snabb service på våra protesreparationer och kan få de lagade redan under samma dag. Vi tar även emot proteser för akuta lagningar och vi rekommenderar aldrig att detta görs av patienten själv hemma.

Protes för de inom riskgrupp

Med anledning av coronavirus och ökat behov av användning av munskydd i Stockholm har vi anpassat våra rutiner. Detta gäller framförallt äldre personer som är i behov av akut lagning av sin tandprotes. Vi erbjuder att komma på besök för att hämta och lämna arbetet utanför er bostad, alternativt äldreboende, utan att patienten behöver komma i fysisk direktkontakt med vårt team. Vi kan erbjuda denna tjänst för privatpersoner och äldreboenden i hela Region Stockholm. Hos oss kan ni även beställa andnings- och munskydd i Stockholm. 

Skyddsutrustning

Visste ni att ni kan beställa skyddsutrustning i form av andnings- och munskydd i Stockholm av oss? Utöver tandteknisk verksamhet så har vi sedan en tid tillbaka samarbeten med leverantörer och återförsäljare inom EU för både tandtekniska tjänster inom medicinsk teknik och för skyddsutrustningsprodukter och munskydd i Stockholm. Alla våra munskydd i Stockholm är CE + ISO + FDA godkända och håller hög standard för hälsa och skydd.

Genom oss kan ni bl.a. beställa:

  • 3-lagers munskydd.
  • FFP2-mask.
  • FFP3-mask.
  • Skyddsvisir.
  • Nitrilhandskar.

Kontakta oss vid behov av tandprotes eller munskydd i Stockholm!