RING OSS - 08-12 42 00 29

Munskydd Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 29

Om oss

Vi är ett fullservicelabb i Skarpnäck som erbjuder tandtekniska tjänster och godkänt munskydd i Stockholm.

Virtuell Dentalteknik AB är ett fullservice laboratorium beläget i Skarpnäck i Stockholm. Vårt mål är att satsa på ett nära samarbete med våra patienter och samarbetspartners genom hög kvalitet, snabba leveranstider och bra priser. Vi erbjuder en rad tandtekniska tjänster inom tandprotetik och genom våra leverantörer säljer vi även skyddsutrustning i form av munskydd i Stockholm. Med anledning av coronavirusets spridning och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om munskydd i kollektivtrafik kan ni nu beställa andningsskydd och munskydd i Stockholm genom oss! Alla våra munskydd i Stockholm är av hög kvalitet och CE-godkända!

Kontakta oss för att beställa munskydd i Stockholm! 

Ett servicelaboratorium nära till hands

Vårt fullservice laboratorium är snart inne på sitt tionde år. Vi lyckades på kort tid att uppnå stora framgångar och att skapa oss ett gott rykte i branschen. Detta har gjort att vi sedan starten har haft en stadig och jämn tillväxt. Ett märkbart resultat av detta var att företaget under år 2019 expanderade i både personalstyrka och maskinpark gånger fem och jämfört med tidigare år. Nu kan vi även genom våra återförsäljare i Europa levererar beställningar av andningsskydd och munskydd i Stockholm. Vi är godkända av Läkemedelsverket och uppfyller även de krav som ställs av Arbetsmiljöverket för försäljning av skyddsutrustningsprodukter.

Våra tjänster 

Som ett fullservice laboratorium nära till hands med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en rad tandtekniska tjänster. Dessa är inkluderar följande: 

  • Tandproteser.
  • Avtagbar protetik.
  • Fast protetik. 
  • Implantat protetik. 
  • Bettskena. 
  • Apné-skena. 
  • Skyddsutrustning som munskydd i Stockholm.